2008.08.22. 18:58 benkozoli

PLAKÁTCSALÁD LETTÜNK!

Nos, azt hiszem egy páran már láthatták – Apa azt mondja, országszerte – kis családom plakátjait, szóval, plakátsztárok lettünk. :-)

Persze sietek leszögezni, hogy ez nem egészen nekem tudható be, sőt az se lenne igaz, ha azt mondanám, hogy Apáék tehetnek róla, vagy a volksbankos ismerős – mert ez így együtt igaz csak.

Akik már egy ideje figyelemmel követhetik kis ámokfutásomat (Anya szerint inkább vesszőfutás lesz az, de ő most is jobban félt a kelleténél) a siker titkának a kiderítése érdekében, azok tudhatják, hogy az egész a Siófoki Forma1-es bulival kezdődött, illetve azzal az ötlettel, hogy ott megszólíthatóak valóban sikeres emberek is. A legnagyobb megdöbbenésemre Apa komolyan vett, de utóbb elmesélte, hogy ő is megdöbbent, hogy a bankos ismerőse, arra kérte, hogy legyenek a legújabb kampány arcai. Azt mondta, hogy apáék sikeresek és régóta, a bank ügyfelei. Hát, azt hiszem, Apáról ez bátran kijelenthető, de ez is csak akkor vált fontossá, amikor kiderült, hogy a gyerekek is elég ambiciózusak, ez alatt engem kell érteni. Szóval, így talán már világos, hogy miért is virítunk úton, útfélen Benivel, Sárával, meg az Ősökkel, elvégre mindenki ugyanazt akarja: felfedezni, és bemutatni a valóban sikeres embereket, esetleg közben sikeressé válni.

Itt szeretném azt is tisztázni, még egyszer, és még egyszer, hogy NEM AKAROK ÜRESFEJŰ MÉDIASZTÁRRÁ VÁLNI, nem azért csinálom, hanem mert érdekelnek ezek az emberek, és újabban lehetőségem van velük beszélgetni, hát megteszem. Szóval szerintem egy kicsit olyan ez az egész, mint egy kis mini valóságshow a Benkő Családdal, remélem, akit érdekel, szívesen követi végig a kalandunkat, elvégre ez tényleg most történik velünk.

Visszatérve az én vállalásomra, folytatódik az érdeklődés a média részéről. Nemsokára találkozom Lolával, akire szintén kíváncsi voltam már régebben is elvégre tök fiatalon lett nagyon ismert, és ez egyrészt csak keveseknek sikerül, másrészt meg azért most már arra is kíváncsi vagyok, hogy mennyiben lenne más ember az, akit felemelt a szerencse, annál, akit nem. Egyáltalán: mekkora a szerepe a szerencsének? És kit támogat a szerencse? Lehet azért is tenni valamit? Engem ez fog érdekelni, ha találkozunk.
 

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://azencsaladom.blog.hu/api/trackback/id/tr71628206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jlazar · http://www.myspace.com/ficanka 2008.08.26. 01:47:51

Isten vagy Zolika :) Drukkol az egesz A11-A12 es szoba :)

ui. Anti remeli h szeptembertol ujra egyutt zuhanyoztok :D

suklemovics 2008.09.03. 08:48:53

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Fejezzék be!
Követelem, hogy Benkő Zolika Monnyon Le!!!
süti beállítások módosítása