2009.07.05. 11:40 benkozoli

BalatonBikeFesten voltunk, a Voltra megyünk! :)

Azzal a rossz hírrel kell kezdenem, hogy sajnos a válság, úgy tűnik, nálunk is begyűrűzött Keszthelyen. Sajnos még nem sikerült nyári munkát találnunk, ahol tavaly voltunk szállodában, szintén küszködik a válsággal, így egyelőre keresünk más lehetőséget, de nem nagyon akad. :(

Ez persze abból a szempontból nem rossz, hogy nem kell dolgoznunk, de mindjárt húsbavágóbb, ha elmondom, hogy Apáék kemény döntést hoztak velünk kapcsolatban: mehetünk fesztiválokra, de inkább az ingyeneseket nézzük meg, mert zsebpénzt is csak úgy kapunk, hogy amennyiben fizetősre megyünk, akkor nem nagyon marad a pénztárcánkban több pénz szórakozni. Benivel összedugtuk a fejünket, és kitaláltuk, hogy legalább egy fizetős fesztiválra is el akarunk menni, valamint a legtöbb, ingyenesen látogathatóra is megpróbálunk eljutni. Ja, és úgy sakkoztunk a pénzekkel, hogy akár több helyen is ott lehessünk, cserébe viszont csak egy-két napot, hogy valami maradjon is enni-inni, aludni valahol.

 

Így találtunk rá az ingyenes BalatonBikeFest-re, amelyet javarészt Balatonfüredfen rendeztek meg, és ahová a világ szinte összes bringás sportjának fontosabb arcai eljöttek! Elképesztően jó volt a hangulat, főleg, hogy mi is vittük a bringáinkat! Versenyezni persze nem mertünk, annyira azért nem vagyunk jók, de ha nem vittük volna el a gépeket, elég bénának éreztük volna magunkat. Így is volt bőven olyan program, ahol mi is kipróbálhattuk eddigi tudásunkat. Felemelő volt! Bár rengetegszer esett az eső, de olyanokat láttunk, amitől leesett az állunk! A vízbeugrás az például annyira látványos volt! Behaltunk a versenyzők bátorságán, tényleg. De a többi versenyszám is nagyon állat volt, nézzétek meg ezt:

Szóval volt hangulat rendesen, itt majdnem végig ott voltunk, esténként rendesen pakolták a zenét a DJ-k, és a bringás lányok megmutatták, hogy nem csak a nyeregben jók… :)

Most úgy jött ki a lépés, hogy innen két estére tértünk haza Keszthelyre, de már megyünk is a VOLT-ra, Sopronba, ugyanis egyikünk se szeretné kihagyni sem a Limp Bizkitet, sem a Franz Ferdinandot! :) Mint említettem, sajnos csak két napig lehetünk, annyi még kijön a pénzünkből, de nem vagyunk szomorúak, hiszen összeadva, csak ebben a két hétben hat napot bulizunk, ami a sűrű tanév után nagyon jól esik.

Majd beszámolok erről is, meg persze a többi rendezvényről is, ahová még eljutottunk, de azt is remélem, hogy sikerül munkát találnunk, ugyanis ez nagyban meghatározza a bulik számát is, mi pedig semmi jóról nem maradnánk le.

UPDATE: A Volt-tal is megvolnánk! Túléltük, sőt egy nappal sikerült meghosszabbítani a fesztiválozást, ami azért is jó, mert az utolsó napon főleg pihentünk, hogy ne legyünk nagyon leharcolva, mire haza kell menni. A következő a Balaton Sound, de arra még az sem biztos, hogy napijegyet kapunk, annyian akarnak oda menni Hja kérem, egy sikeres fesztivál már csak ilyen!
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://azencsaladom.blog.hu/api/trackback/id/tr771231591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása