2009.06.16. 22:42 benkozoli

VAKÁCIÓÓÓÓ!!!

Végre! Már azt hittük, hogy sohasem jön el, olyan távolinak tűnt még két hete is, de akármilyen lassúnak is tűnt a végére, csak letelt ez az iskolaév is! Halleluja! Ugyan a tanulmányi eredményeink egy kicsit vegyesre sikerültek, de ez most egyáltalán nem érdekel, hiszen továbbléphetünk a következő osztályba, és alapjában véve ez a lényeg. No, suliról egy szót se többet szeptemberig!

Nyár van, újra visszatérhetünk Keszthelyre, és hát azért azt ugye nem kell ecsetelnem, hogy milyen klassz dolog a Balatonnál lakni? :-) Ha egyetlen program sem lenne őszig, itt akkor is ultra királyság (mit királyság – sirályság!) akár csak lemenni a strandra, sőt, nem jó szó, inkább ultra lazán leslattyogni, pókerarccal, napszemüvegben, és stírölni a csajokat naphosszat… meg ugrálni a vízbe… kell ennél több?

Sajnos kell. Úgy próbálom meg ezt a kitűnő hangulatot ellensúlyozni, még mielőtt elszállnék attól a fene nagy boldogságtól, hogy nyilvánvalóan idén nyáron is dolgozni fogunk Benivel, remélem ugyanabban a szállodában, ahol tavaly. Idén Sára is szeretné a vagyonát növelni valami munkával, neki most böngészik Apáék a megfelelő (értsd: nem túl megerőltető) lehetőséget. Elsőre biztos fárasztó lesz így is, emlékszem tavaly nekünk beletelt három hétbe is, mire megszoktuk a ritmust. Egyébként szerettük, bevallom. Jó volt magunknak megkeresni a zsebpénzt, ami jóval több volt, mint az igazi.

De hát akkor is! Nyár! Balaton! Fesztiválok dögivel! A Soundra már nagyon fenjük a fogunkat, de a Volt is csak karnyújtásnyira lesz, kábé, mint Siófok, remélem idén is lesz F1-es parádé, mert az nagyon tetszett az egész családnak. Már most be vannak osztva a várható bevételeink, persze szoktunk kapni segítséget is, de mondjuk idén kevésbé számítunk rá, a válság miatt, ugye.

Ez persze nem tántorít el attól, hogy amennyiben lehetséges, új arcokat ismerjek meg (mint múltkor a vizipólós srácokkal a stégen), és új élményekkel legyek gazdagabb, amelyeket természetesen megosztok minden kedves olvasóval.

Mindenkinek atom klassz nyarat kívánunk!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://azencsaladom.blog.hu/api/trackback/id/tr481189910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása