2009.04.28. 08:58 benkozoli

Tavasz, szerelem, Győr, MEDIAWAVE!

Mindenhez eljött az idő, így is mondhatnám. A kitűnő időjárási viszonyokhoz nem kell semmi különlegeset fűznöm, mindenki tapasztalja, a szerelemet ugyan nem mindenki, de aki igen, az nagyon, és aki még így se érezné magát elemében, annak ott a Mediawave Fesztivál!
Kifejtem bővebben is.

Tavaly már járkáltunk a különböző programok között Benivel, persze akkor még javarészt a koncertek vonzottak minket inkább, a Zsinagóga környéke szinte törzshelyünké vált. Állítólag nem volt rossz a filmes felhozatal is, csak úgy kapkodtuk a fejünket a sok tévés stáb, és az általunk nem igazán ismert, de mások által nagyra tartott rendezők és színészek után. Igazi színes kavalkád! Egy elcsípett mondat tetszett nagyon, amikor egy fiatal operatőr srác azt ecsetelte a barátnőjének, hogy ide jár a média nyaralni. Színházasoknak ott van Pécs, és a POSZT, népművelőknek ott van – volt? – Kapolcs, filmeseknek a Szemle, a médiának pedig Győr jutott. Nekem tetszik!

 

Idén azonban a filmekre is egyre fogékonyabbak vagyunk, khm… hiszen a holnap kezdődő fesztivál egyik fontos tematikája az erotika, azaz lesz mit bámulni... :) Ezek után, gondolom nehezen hihető el, hogy a filmek, ún. művészeti értéke is foglalkoztat, de azért sokat változtam tavaly óta, úgy érzem, és nem hiába forgolódtam annyi neves ember körül, mert mintha árnyaltabban látnám a dolgokat. Ja, és a kapcsolataim… de megfogadtam, hogy erről nem értekezem többet, elvégre az aktuális nő kifejezetten megtiltotta, hogy szóba hozzam. Mindenesetre ezen a téren is sikerült jó sok tapasztalatot szerezni. Ez nem jelenti azt, hogy jobban érteném a szebbik nemet, sőt, minden kérdésre jut két újabb kérdés – de ezért is érdekelnek a mindenféle párkapcsolatokat bemutató alkotások.

Azért persze idén sem kell tartani attól, hogy egysíkú lenne a fesztivál, a tematikus filmek mellett egy csomó szemlés filmet is bemutatnak, ami viszont azért hálás, mert februárban, év közepén, egy vidéki srácnak a suli mellett egyenesen lehetetlen feljutni Budapestre, ilyenkor meg minden szinte házhoz jön.

 

Koncertek is lesznek szép számmal, de nem szemezgetnék belőle, egyrészt mert nem vagyok annyira járatos még a különböző zenekarokban, másrészt meg nem akarok senkit befolyásolni, tessék, itt a teljes program, meg minden információ.

Ezúttal tehát én invitálnék mindenkit Győrbe, mert felejthetetlen napokat élhet át, aki vállalkozik rá, és kellően felkészült a hajnalokba nyúló estékre ebben a vidám forgatagban! 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://azencsaladom.blog.hu/api/trackback/id/tr401090883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása